Jelenleg nagyon komoly kihívásokkal néz szembe a munkaerő-piac Magyarországon. A legtöbb szektorban már kórosnak tekinthető munkaerőhiány alakult ki, amit csak nagy nehézségek árán tudnak megoldani a munkáltatók.
Cégünk arra vállalkozik,  hogy különböző megoldási javaslatokat és teljes körű ügyintézést vállal az atipikus foglalkoztatási formák alkalmazása kapcsán. Tevékenységünk keretén belül vállaljuk leendő Megbízóink munkaerőigényének kielégítését, meglévő és tapasztalt partnercégeinken keresztül. Tevékenységünk kiterjed felnőtt munkaerő-kölcsönzés, diákszövetkezeti munka, alkalmi munkavállalás megszervezésére. Ezen kívül vállaljuk konkrét munkafolyamatok teljes körű kiszervezésének lebonyolítását is.
Vállalkozása munkaerő-szükségletének kielégítését jelentősen javíthatja, az általunk kínált megoldások önálló alkalmazásával, vagy azok kombinációival.

Diákszövetkezeti munka

A diákok alkalmazása a mai munkaerő-piacon már kialakult gyakorlattal rendelkezik. Legfontosabb előnyei:
-    rugalmas foglalkoztatásra ad lehetőséget
-    toborzási, kiválasztási és adminisztrációs (hatósági bejelentések) terhek az iskolaszövetkezetet terhelik
-    ténylegesen ledolgozott munkaórák után kell csak fizetni
-    gazdaságos, 20-30 % megtakarítás is lehet, a főállású alkalmazott nettó béréhez képest

Munkaerő-kölcsönzés

Partnercégeinken keresztül biztosítjuk a szükséges munkavállalói létszám kielégítését. Megrendelőink ezáltal a saját munkavállalói létszám bővítése nélkül növelhetik kapacitásukat. Pontosan tervezhetővé válnak a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek. Csökkenek a munkaügyi adminisztrációs terhek.

Ajánlatot kérek

 

Alkalmi munka – egyszerűsített foglalkoztatás szervezése

Partnerünkön keresztül szezonális vagy folyamatos munkaerő szükségletének biztosítására jó megoldás lehet egyszerűsített foglalkoztatás keretében történő munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás igénybe vétele.
Ennek a szolgáltatásnak az előnyei az Ön vállalkozása számára az alábbiak lehetnek:
•    napról napra, műszakról műszakra változó létszámigényeknek megfelelő számú munkavállalói létszám biztosítása, 
•    rendkívüli gyorsaság és rugalmasság, a munkavállalók rendelkezésre bocsátása akár 1-2 napon belül, maximálisan igazodva a Partner igényeihez,
•    a kedvező adózási és járulékfizetési feltételek miatt versenyképes kölcsönzési óradíjak,
•    elszámolás kizárólag a jelenléti íveken hitelesített, ténylegesen ledolgozott munkaórák alapján, a Partner számára nem jelent költséget a szabadság, a betegszabadság és a felmondási idő sem,
•    komplex munkaerő-kölcsönzési megoldás a toborzási, a kiválasztási, a szervezési és a teljes körű munkaügyi adminisztrációs feladatok ellátásával, igény esetén az utaztatás megszervezésével is,
•    garanciavállalás a jogszabályoknak megfelelő, átlátható, a munkaügyi ellenőrzések próbáját is kiálló munkaerő-kölcsönzési konstrukcióra,
•    megbízható, kipróbált és elégedett munkavállalók biztosítása részükre hetente történő bérfizetéssel, kedvező adózási lehetőséggel, ellátások megtarthatósága melletti legális munkavégzés biztosításával.
•    folyamatos elérhetőség, problémakezelés és rendelkezésre állás biztosítása gyakorlott projektvezető és csoportvezető munkatársak által.

Kérjen tőlünk ajánlatot és bízza ránk munkaerő-igénye kielégítését!

Ajánlatot kérek