Munkáltatóknak

Jelenleg nagyon komoly kihívásokkal néz szembe a munkaerő-piac Magyarországon. A legtöbb szektorban már kórosnak tekinthető munkaerőhiány alakult ki, amit csak nagy nehézségek árán tudnak megoldani a munkáltatók.
Cégünk arra vállalkozik, hogy közreműködjön a partnereink munkaerő szükségletének a kielégítésében a potenciális munkavállalók felkutatásával és kiközvetítésével.
A közvetítői munka minden esetben a munkaerőigények felmérésével kezdődik, mely során részletesen tájékozódunk a megbízónk elvárásairól. Ennek során alaposan körbejárjuk, hogy milyen szakmai, nyelvi, végzettségbeli kritériumoknak kell megfelelnie az új munkatársnak.
Munkatársaink aktív toborzást folytatnak a munkaerőigény vonatkozásában a meglévő és elérhető adatbázisokban. A beérkező jelentkezési lapokat folyamatosan értékeljük, összesítjük, és továbbítjuk a megrendelő felé. Munkakörtől függően, telefonos és személyes előszűréseket, interjúkat szervezünk.
A toborzási munka eredményeként kiközvetítjük az összes potenciálisan alkalmas jelöltet a megbízónk részére. A közvetítői jutalékot a ténylegesen alkalmazásba állt munkavállalók után számítjuk fel, az előre egyeztetett árajánlat függvényében. 

Kérjen tőlünk ajánlatot, és bízza ránk munkaerő-igénye kielégítését!

Ajánlatot kérek

Munkavállalóknak

Ha fiatal pályakezdő vagy, munkát keresel, vagy csak elvesztetted a motivációdat a jelenlegi munkahelyeden, fordulj hozzánk bizalommal! Mi megtaláljuk számodra az érdeklődésednek, végzettségednek és jelenlegi munkatapasztalatodnak megfelelő állást. Szolgáltatásunk számodra ingyenes!
Kérlek, küldd az önéletrajzodat az alábbi elérhetőségre: jelentkezes@hr4man.hu   vagy jelentkezz  azonnal, és  küldj e-mailt itt: