Multinacionális szaktudás megfizethető áron

Rólunk

Nagyon sokszor lehet olvasni és hallani, hogy egy cég sikere, a jól képzett, motivált, elkötelezett munkavállalókon múlik. Több mint 15 éves multinacionális vállalatnál szerzett tapasztalatunkkal a hátunk mögött, ezt teljes mértékben meg is tudjuk erősíteni. A probléma viszont ott kezdődik, hogy hol lehet találni jól képzett, motivált, elkötelezett munkavállalókat a vállalkozások igényeinek megfelelően. A válaszunk sajnos az, hogy egyre nehezebben és egyre költségsebben lehet ma Magyarországon megfelelő munkaerőt találni. A gazdaságban több szektor is komoly munkaerőhiánnyal küzd. Elég, ha csak a kereskedelmet, az építőipart, a vendéglátást, vagy feldolgozóipart említjük.

A hagyományos toborzási technikák - mint újsághirdetések, szórólapozások, esetleg rádió, TV hirdetések - már nem hozzák a várt eredményt, ugyanakkor rendkívül költségesek. Az online hirdetések is egyre drágábbak, és kevesebb sikerrel tudunk munkavállalót találni, mint pár évvel ezelőtt.
A munkaerőpiacon egyre nagyobb teret hódítanak a munkaerő-kölcsönző cégek, diákszövetkezet, különböző munkaerő-szervező, -közvetítő cégek, alkalmi munkát kínáló szövetkezetek. Melyik típusú szolgáltatás lehet a leghatékonyabb az adott vállalkozásnak?

Aztán a másik nagy probléma mostanság a szakértelem hiánya. Nagyon sok szakember hiányzik a kereskedelemből, vendéglátásból, pékségekből. Nagy a szakemberhiány az összeszerelő, gyártó tevékenységet folytató cégeknél is.
Az utóbbi tíz évben jelentősen megváltozott a munkavállalóknak a munkához való hozzáállása, valamint a munkakörülményekkel, fizetéssel kapcsolatos elvárásaik.


Küldetésünk

A HR 4 Man arra vállalkozott, hogy segítséget nyújtson azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak, akik elfogadják, hogy csak jól képzett, motivált, elkötelezett munkavállalókkal lehet sikereket elérni. Jó okunk van azt gondolni, hogy sikeresek lehetünk, hiszen több mint 15 éves multinacionális tapasztalattal rendelkezünk, amit piacvezető világcégnél, felsővezetői beosztásban szereztünk. Ez a tapasztalat olyan átfogó ismereteket, kapcsolati hálót, szervezettséget biztosított számunkra, amivel csak kevesen rendelkeznek a munkaerőpiacon.

Célkitűzésünk, hogy a munkaerő gazdálkodással kapcsolatos összes tevékenységet átfogjuk, mint a toborzás, kiválasztás, munkaerő-közvetítés, vagy -kölcsönzés, diákmunka, szövetkezeti munka. Ezek mellett munkajogi, munkaügyi tanácsadást nyújtunk, illetve munkaügyi auditot, teljeskörű szervezeti átvilágítást végzünk. Segítünk a szakemberhiány megoldásában, a munkavállalók képzésében. Szakmai és vezető tréningeket tartunk. 
Az elkötelezettség, lojalitás és a motiváció erősítésére csapatépítő foglalkozásokat szervezünk olyan magas színvonalon, hogy garantált a résztvevők megelégedettsége.

Szolgáltatásunk során olyan nagy tapasztalattal és tudással rendelkező partnerekkel (munkajogászok, működésfejlesztéssel foglalkozó szakemberek, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező trénerek, Coachok, kiemelkedő minőséget biztosító HR szolgáltatók) dolgozunk együtt, akik szakterületük magas szintű képviselői.
Ezt eredményeik és saját tapasztalataink is bizonyítják. Célunk, hogy a csapat teljes tudását biztosítsuk az Ön vállalkozásának sikeréért.

Multinacionális tudást és tapasztalatot kínálunk, megfizethető áron.

HR 4 Man Kft

„A való világban valami sokkal többre van szükség, mint jó érdemjegyekre. Hívhatjuk rámenősségnek, kurázsinak, belevalóságnak, elszántságnak, virtusnak, agyafúrtságnak, merészségnek, állhatatosságnak és éleseszűségnek. Ez a tényező, bárhogy is nevezzük, sokkal inkább meghatározza az emberek jövőjét, mint az iskola bizonyítványuk.”
Robert T. Kiyosaki

„Az embert nem a szavai, hanem a tettei határozzák meg.”
Brian Tracy