iBUDAPEST CITY ÉS IBUDAPEST FUN

EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS KALAND!BUDAPEST AHOGY MÉG SOSEM LÁTTAD ELŐTTE!

Legelső és máig legnépszerűbb iPad-es városfelfedező játékunk az iBudapest. A játékosok a program során iPad-el a kezükben maguk fedezik fel a várost, fejtik meg titkait, mindezt úgy, hogy közben egy rejtvényhálózatot kell megoldani. Az egyes állomásokra olyan rejtvények megfejtésére van szükség, mint a Cézár-kód, kriptex vagy éppen kriptogram és minden állomáson feladatok várnak a játékosokra. Fejtsd meg a XVII. század titkait a XXI. Század technológiájával!

Tovább

THE CHALLENGE

Ismerjétek meg Budapest hihetetlen történetét egy kalandos utazással! Budapest, ahogy még nem láttad.

Budapest mai városképe lényegében egyetlen szerelmes férfihoz köthető, aki ifjú feleségének egy új Bécset kívánt építeni Magyarország szívében. De miképpen nézhetett ki korábban a város? Ismerjétek meg a Budapest kalandos történetét egy közös játék során!

Emberi történetek, beszédes szobrok és titkokat rejtő épülethomlokzatok tarkítják a belvárost, egy olyan világ mementójaként, mely ma már letűnt, de emlékei itt vannak körülöttünk. A játék végére olyan információkkal lehettek gazdagabbak, melyekről talán elsőre azt hihetnétek, hogy egy hollywoodi forgatókönyvíró fejéből pattantak ki. Vállalod a kihívást?

Tovább

James Bond

A bomba aktiválva. Képesek vagytok hatástalanítani?

A játék lényege, hogy a csapat tagjai egy kémtörténetbe csöppenve végül sikerrel hatástalanítsanak egy rejtett bombát, megmentve így Budapestet és természetesen az egész világot.

A csapatok egy iPad-el indulnak útra Budapest belvárosában, ahol az utcán és különféle bárokban rejtőző beépített ügynököket kell felismerniük, hogy minél több információ birtokába juthassanak, illetve titkos ládákba rejtett üzeneteket kell együtt megtalálniuk. A cél: A FŐNÖK üzenetében foglalt feladatot végrehajtani, hatástalanítani a bombát, s így megmenteni a világot.

Tovább

Margitszigeti küldetés

A Margitsziget a főváros szívében egy igazán lebilincselő hely azok számára, akik a nyüzsgő város alternatíváját keresik, de mégsem kívánják azt elhagyni teljesen. A Margitszigeti küldetés egy olyan összetett csapatépítő játék, melynek során az általunk kínált lehetőségek nagy részét egyszerre, egyetlen program berkein belül átélhetik és megtapasztalhatják a részvevők.

A bringóhintós feladatoktól kezdve, a buborékfocin át, egészen az iPad-es feladatmegoldásokig valamennyi izgalmas programunkból a küldetésbe applikáltuk a leginkább a szigetre illőket. A Margitszigeti küldetés egy nagyszabású és összetett program, az esszenciája annak, amit nyújtani lehet a mozgást és a szellemi tevékenységet egyszerre igénylő csapatok számára a tavaszi és nyári szezonban.

Tovább

TASTE BUDAPEST

Buli jellegű főzőprogramunk kiváló alkalmat ad kollégáinak, hogy az irodán kívül töltsenek el együtt egy remek hangulatú estét, ahol a csapatmunka elengedhetetlen, így biztosan összekovácsolódnak az este végére! Programunkon a résztvevőket kisebb csapatokra osztjuk és minden egyes csapat feladata, hogy elkészítse a vacsora egy fogását. A feladat roppant szórakoztató helyzeteket szülhet, de aggodalomra semmi ok, minden csapat mellé beosztunk egy programvezető segédet, aki ügyel rá, hogy minden étel elkészüljön, és biztosan ne maradjon éhen senki!
Végül, amikor minden fogás elkészült, a vendégek elfogyasztják a jól megérdemelt vacsorát.

Tovább

SENSES

A program egy érzéki kirándulás egy rendkívül izgalmas világba, ahol a megszokott dolgainkat magunk mögött hagyhatjuk. A játék három témát dolgoz fel, aminek során némi kreativitásra és az érzékeinkre lesz szükség, illetve három különböző helyiségben zajlik.
A résztvevők megismerkedhetnek kelet Európa egyetlen parfümőrjének, Zólyomi Zsolt showroomjában a világ első parfümjének, a Magyar Királyné Vizének legendájával, csokoládés kóstolás közben megtudhatják, hogy mitől lesz igazán izgalmas egy csokoládés és egy galériában megtapasztalhatják, hogy ha egy picit közelebbről vagy távolabbról esetleg másként nézzünk a világra, ugyanis a felszín alatt néha sokkal több van, mint gondolnánk.

Tovább

GIGAFOCI

Bubble 'n Roll!

Vedd fel a gigabubikat és vesd bele magad a küzdelembe! Lehetsz dodzsem, sumo birkózó, gumitank vagy amerikai focista, mindezt biztonságban, egy rugalmas páncélban.
A gigabubikkal nem csak foci játszható. A legtöbb játéktípus csapatjáték (Foci, Védd a vezért, Kakasviadal, Legény a talpán) amelyet maximálisan 2x5 fő játszhat, de vannak egyéni/mindenki-mindenki ellen típusú játékok is (Csak egy maradhat). Egy óra leforgása alatt, mini bajnokság keretein belül, akár 40 fő is játszhat.

Tovább

BALATONI KALAND

Közös élmények távol a munkától, közel a vízparthoz. Cégünk a Balatonhoz is szervez tréningeket és csoportos programokat, melyek elsősorban a vízi sportokra és a part menti települések kulturális látnivalóira épülnek.
A Balaton és partvidéke rengeteg olyan lehetőséget magában hordoz, melyet remekül kihasználhatunk egy céges csapatépítő tréning, vagy bármely egyéb csoportos, interaktív program megszervezésekor. Borkóstolókat, vízi sportolást és különféle iPad-es feladatmegoldásokat is könnyedén beütemezhetünk egy egész napos programba. A cégünk által szervezett balatoni tréningek kiindulási helyszíne bármely Balaton környéki település lehet.

Tovább

EGER MEGMENTÉSE

NYOMOZÁS, IZGALMAK ÉS KALAND EREDETI TÖRTÉNELMI KÖRNYEZETBEN!

Eger városa ismét veszélybe került, a polgármester egy különleges csapatot kér fel, hogy titokban-megelőzendő a pánikot keressék meg a veszélyforrását és hárítsák el a veszélyt. A résztvevőket csapatokra bontjuk, egy kiindulócsomagot kapnak és az első állomásra vezető információt, ennyi az összes, amit tudnak a problémáról. A résztve és nyomról – nyomra haladnak és lépésről lépésre gyűjtik össze az információ morzsákat, hogy leleplezzék a bűnösöket és megmentsék a várost.

Tovább

És még sok más, egyedi igények alapján. Keressen bennünket bizalommal!

JELENTKEZÉS